Arhiva zone

Fotolia 138493890 xs

OČEKUJETE LI?

Što očekujete od budućnosti, obitelji, posla, partnera i najvažnije od sebe? Jesu li to uopće vaša očekivanja? Većina nije svjesna da vrlo često živi očekivanja drugih, naučite više.

Fotolia 191073313 xs

PRINCIP ODGOĐENOG ZADOVOLJSTVA

Fokus je usmjeren na ono što činiš sada.Ništa ne očekuješ, samo živiš i daješ maksimum u trenutku ovdje i sada i onda odjednom dogodi se promjena na prirodan i kvalitetan način. Saznajte više.

Fotolia 101189075 xs

ŽIVJETI JEDNOSTAVNO

Načela minimalizma povezana su s istočnjačkim principima, posebice s taoizmom i zenom čiji su najvažniji oslonci red i mir koji se zbog svoje idealne pozicije u japanskoj kulturi povezuju s lijepim i luksuznim.

Fotolia 163663077 xs

HIDROLATI I NJIHOVE DOBROBITI

Upoznajte hidrolate i naučite koje su njihove dobrobiti za zdravlje i njegu  tijela. Hidrolate možemo koristiti na različite naičine zbog njihovog širokog spektra upotrebe. Saznajte više.

Fotolia 188156339 xs

KAKO POMOĆI

Pomoći drugima najljepša je stvar koju možemo učiniti. Podijeliti s nekim ono što imamo i znamo  najveći  je dar u životu.Pomoći nekome čineći umjesto njega neku radnju nije istinska pomoć. Saznajte više.

Fotolia 177245307 xs

VOLITE LI SVOJE TIJELO

Zanemarivanje tijela poznato je i pod popularnim engleskim nazivom body trashing i podrazumijeva sve ono što radimo bez da osluškujemo tjelesne signale kojim nam tijelo poručuje.Ignoriranjem signala koje nam tijelo šalje uzrokujemo da tijelo pati. Koje su posljedice?

Fotolia 169049457 xs

KAIZEN - PROVJERENA FILOZOFIJA USPJEHA

Kako putem jednostavnih, ali uzastopnih aktivnosti, korak po korak, doći do velike promjene i ostvarenju, na početku, neostvarivih ciljeva,ne ostavljajući  prostor strahu od neuspjeha.Upoznajte provjerenu filozofiju uspjeha. Naučite više.

Fotolia 177930186 xs

BITI ILI NE BITI

 S bazičnom sigurnosti uvijek ćete odlučivati iz mira i opuštenosti i ulaziti ćete u iskustva koja vas oplemenjuju. Zašto je mnogim ljudima teško odlučiti, a još teže, ako odluku i donesu, istu provesti u djelo? Saznajte ovdje.