Arhiva zone

Fotolia 117368778 xs

ZAVOĐENJE ZNAKA

Znak je, u lingvistici, osnovna jedinica jezika kao semioloskog sustava. U tekstu koji slijedi saznajte kako nas on zavodi i koja je tajna njegovog zavodenja

Fotolia 227108604 xs

KAKO RAZMIŠLJAMO

Imamo sposobnost razmišljati na različite načine. Jedan je  taj da koristimo kombinaciju dvaju sustava – sustava brzog i sustava sporog razmišljanja. Saznajte više.

Visoka%20vibracija%20primanja

VISOKA VIBRACIJA PRIMANJA

Podsvjesni kodovi utječu na vaš proces primanja. Jeste li receptivni na primanje ili primate sa zadrškom ljubav, zadovoljstvo, dodir, novac? Saznajte više.

Fotolia 244786984 xs

ŠTO JE MINDFULNESS

Mindfulness znači imati svjesnost onoga što se je prisutno jer tada možete upravljati načinom na koji ćete doživjeti i reagirati na određenu situaciju. Saznajte više. 

Fotolia 175074127 xs

ISTINITOST LJUDSKIH SJEĆANJA

Poznata je nesvjesna tendencija da čovjek izmjenjuje sjećanja na događaje iz svoje prošlosti.Jesu li naša sjećanja autentična? Saznajte više o ovom fenomenu uma.

Fotolia 263514802 xs

VAŠA MAPA SVIJETA

Vaša mapa svijeta određuje način na koji živite. Podržava li vaša mapa svijeta ciljeve koje želite ostvariti ili ste na autopilotu koji se nalazi u "začaranom krugu"? Saznajte više.

Fotolia 266369275 xs

KAKO KULTURA OBLIKUJE EMOCIJE

Jesu li emocije koje iskušavate u potpunosti vaše? Najnovija istraživanja ukazuju na to da kulturne vrijednosti u većini slučajeva utječu na ono što osjećamo. Saznajte više.

Fotolia 263745944 xs

TVORNICA IDEJA

Ideja je pokretač i baza svake naše aktivnosti u svijetu u kojem živimo.Ona je kraljica manifestacije.Kako i gdje nastaje, saznajte više.