Zona
Da034e9a66cf579821c9187d59d01318

THE BIGGEST LITTLE FARM - POGLEDAJTE PREKRASAN FILM

Što se dogodi kada se ljudi povežu s prirodom i usklade s njezinim zakonitostima. Film koji svakoga može naučiti puno o životu i ravnoteži. Pogledajte i uživajte.

Pogledajte trailer:

Prekrasan dokumentarac koji svjedoči o fascinantnoj kompleksnosti prirode. Film govori o dvoje vizionara i psu koji se odlučuju za ostvarenje svojeg životnog sna: pokretanje farme bazirane na bioraznolikosti. Pokretanjem ovog projekta ulaze u nevjerojatnu odiseju stvaranja nove kreacije. Ovaj film donosi puno lekcija : o procesu kreiranja realnosti koji je pun izazova i zahtijeva prepuštanje i inovativan i mindfull um;  o interakciji s prirodom, kada je ta interakcija uravnotežena ona donosi niz dobrobiti i darova, ali da  bi se to dogodilo potrebno je puno truda. Farma u ovom filmu predstavlja prekrasnu metaforu života i puta koji svaki čovjek treba proći na ispravan način ako želi prosperirati i iskušavati dobrobiti. 

Svakako pogledajte ovaj film (dostupan je na internetu, vrijedi potruditi se doći do njega). Za početak pročitajte recenziju, kliknite ovdje

Arhiva