Zona
Fotolia 89017023 xs

RADIONICA RIJEKE ŽIVOTA

Pozivamo vas na radionicu koja će se održati u Rijeci. Otkrijte svoje skrivene snage, sposobnosti i potencijale. Proširite svoje životne izbore i napravite konstruktivni pomak u ostvarenju ciljeva. Saznajte više.

Živite iskušavajući svoj puni potencijal, u prirodnom tijeku sa životnom energijom. Naučite izgraditi strukturu uma koja Vam to omogućuje. Dozvolite si novi pogled na život i prepustite se rijeci života.

Kvaliteta života i međuljudskih odnosa stvaraju se postepeno sa željom za otvorenošću. Osvještavanje i izgrađivanje je proces koji zahtjeva rad i predanost. Odnos spram samih sebe, najvažniji od svih odnosa, gradi se korak po korak, baš kao i uspješnost u životu.

Na radionici će biti prikazan rad prema modelu Rijeke života – Rani resursi Petera Nemetscheka, obiteljskog sistemskog terapeuta. Uz pomoć polaganja konopa, simbola i lutaka, interaktivnu igru i pričanje priča imati ćete priliku krenuti u potragu za vlastitim resursima. Otkriti svoje skrivene snage i sposobnosti potrebne za prevladavanje krize ili dostizanje željenog cilja, svjesnom umu možda zaboravljene potencijale. U metafori Rijeka života skriva se puno analogija – radi se o modelu praćenja, poticanja i ponovnog otkrivanja vlastitih snaga. Pogledajmo „unutarnjim okom“ kako je jednostavno životni tijek prikazati kao životne rijeke uz pomoć konopaca i simbola i promatrati kako iz njih izrastaju krajolici našeg života.

Proširite izbore, napravite konstruktivni pomak u ostvarenju ciljeva.

Radionica se održava 17.3.2018. od 10 do 16 sati u Rijeci, E.Barčića 11, dvorana Suma.

Voditeljica radionice je Sanja Hajdinjak, certificirani life coach terepeut i terapeut kibernetike i sistemske psihoterapije u suradnji s Marom Rikato, life & business coach.

Za sudjelovanje na radionici potrebna je prijava na e-mail: hajdinjaksanja1@gmail.comili putem telefona 098/326-424.

Posjetite i Sanjin facebook profil ovdje

Cijena radionice je 400kn.

Popust za polaznike TF akademije, cijena je 200kn.

Prijava je obavezna!

Broj mjesta ograničen!

Dobrodošli! J

Arhiva