Zona
Project monarch

PROJEKT ˝MONARCH˝

Monarch project je program kontrole uma koji koristi kontroliranje uma putem trauma te pritom kreira ljude koji su pod potpunom kontrolom upravljačkog sklopa bez da to uopće znaju. Upoznajte jedan od najprljavijih programa kontrole uma.

Jedna od najčuvanijih tajni u povijesti je Monarch project. Monarch project je program kontrole uma koji koristi kontroliranje uma putem trauma te pritom kreira ljude koji su pod potpunom kontrolom upravljačkog sklopa bez da to uopće znaju. To se postiže putem sofisticirane upotrebe sposobnosti mozga da se disocira, a ta se disocijacija u ovom slučaju koristi do ekstrema te na taj način kreira strukturirane višestruke poremećaje ličnosti u umu. Kontrola uma putem ovog projekta koristi se pod različitim imenima još od Drugog svjetskog rata. Jedan od naziva za Monarch project je i 'Marionette programming'. Monarch project funkcionira po principu manipulacije dječjim umom s ciljem da se zaštiti od ekstremnih trauma kreiranjem višestrukih poremećaja ličnosti. Najnehumaniji pothvat Monarch projecta je korištenje torture na djeci s ciljem kreiranja opsežnih poremećaja. Nakon toga je u njima pronađeno puno različitih osobnosti, točnije alter ega, koji su reprogramirani. Kako dolazi do reprogramiranja uma u ovom projektu? Harmonijski i zvučni valovi koriste se za manipulaciju neuronskih veza u podsvijesti. Putem harmoničkog generatora instaliraju se detaljne naredbe koje se vežu za auditivne okidače. To je jedno od tipičnih obilježja Monarch programa. Takvo reprogramiranje podsvijesti omogućuje ovisnicima o seksu, zlostavljačima, psihopatima i drugima da ih se kontrolira putem riječi koje predstavljaju okidače. Te riječi objektivnom slušatelju nemaju nikakvog smisla niti se čine da imaju ikakvu negativnu konotaciju, ali reprogramiranog čovjeka stavljaju u podređeni položaj.

Još jedno bitno obilježje ovog projekta su elektrošokovi koji se vrlo često koriste na žrtvama ovakve vrste kontrole uma. Elektrošokovi se koriste za kreiranje višestrukih poremećaja ličnosti, a kasnije za uklanjanje memorije osobe nakon što izvrši svoj zadatak ili misiju. Također, elektrošokovi koriste se i za instaliranje straha i poslušnosti kod osobe koju se kontrolira. Kad žrtve ovog projekta počnu terapiju oslobađanja od utjecaja kontrole uma, potisnute memorije im izlaze na površinu, kao i ostala bolna sjećanja na period kad su bili pod utjecajem kontrole uma. Opasnost koja navodno vreba kod ljudi koji su pod utjecajem ove kontrole uma je ta da im se ne smije reći što im se događa, jer mogu počiniti samoubojstvo. Samoubilački programi su instalirani na različite načine kod osoba koje su bile izložene reprogramiranju uma. Stvar je u tome da svaki čovjek koji je bio izložen ovom projektu u sebi ima ugrađeno tisuću sigurnosnih postavki koji predstavljaju prevenciju od oslobađanja osobe od utjecaja 'pranja mozga'.

Arhiva