Zona
1 arhiva

POSTANITE MAJSTORI

Tamo gdje patnja i životne krize, mukotrpan rad na sebi i obožavanje raznih gurua postaje besmisleno, započinje jedna sasvim drugačija dimenzija znanja. Saznajte više...

Jeste li ikada imali dan kada je sve išlo baš onako kako ste željeli? Osjećali ste se jako dobro, vaše raspoloženje bilo je odlično i mogli ste napraviti sve?

Tada ste iskušavali dijamantno stanje svijesti, zakoračili ste u dijamantnu realnost. U tome trenutku bili ste MAJSTOR.

Nakon gotovo dva desetljeća intenzivnog rada i istraživanja, Domagoj Matijević, stručnjak za istraživanje ljudskih potencijala specijaliziran za primijenjenu komunikaciju, psiholingvistiku, te kognitivno bihevioralnu psihologiju razvio je vrlo praktične modele i alate za ostvarenje osobne slobode, majstorstva te sposobnosti u preuzimanju odgovornosti za svoj vlastiti um i život.

Sva ta moćna znanja i tehnike Domagoj je integrirao u jedinstvenu školu razvoja osobnih potencijala uma pod nazivom TRANCEFRAMING SCHOOL.

Ova škola počinje tamo gdje mukotrpna dugogodišnja praksa različitih samorazvojnih pristupa od vizualizacija, afirmacija, konstantnog iskušavanja kriza, idealiziranja raznih gurua prestaje i postaje apsurdna.

Stanje dijamantne realnosti može se ostvariti jednostavno, bez mukotrpnog rada i u vrlo kratkom vremenu. Osnovni razlog tome je da svaki čovjek posjeduje tu sposobnost koja je prirodna i već integrirana u njegov um, samo je treba osvijestiti i aktivirati.

Tranceframing School će vas upoznati i naučiti kako nadvladati modele vaše umne matrice koji upravljaju s vašim životom, vašim osjećajima, pogledom na svijet te određuju što ćete iskušavati u realnosti.  

Ovo je škola za sve one koji su spremni izabrati "crvenu tabletu" te ući u vrhunski edukacijski sustav gdje će postati Majstorima svoje osobne matrice, preuzeti odgovornost te suvereno upravljati i kreirati svoj um, raspoloženja, zdravlje, odnose, posao, egzistencijalne aspekte, jednom riječju živjeti život u dijamantnoj realnosti.

Započnite svoj prvi korak prema "pravom vremenu i pravom mjestu" u svojem životu. Dopustite si vrhunsko iskustvo osobnog razvoja. Kliknite ovdje.

Arhiva