Zona
Klennerova metoda lijecenja

KLENNEROVA METODA

Saznajte kako i koje se bolesti mogu izliječiti vitaminom C po Klennerovoj metodi.

Funky Mem vam ovaj tekst donosi samo kao informaciju te nije kompetentan za bilo kakva savjetovanja iz područja medicine. Za praktičnu primjenu ove terapije obavezno zatražite mišljenje svojeg liječnika. Također, ova informacija nije niti u kojemu pogledu nadomjestak za bilo koji oblik medicinske terapije i skrbi. Ovaj tekst isključivo služi kao poticaj za vaše vlastito istraživanje ove tematike. 

Albert Szent Gyorgyi otkrio je vitamin C i zbog toga je dobio Nobelovu nagradu 1937. godine, dok je Linus Pauling zaslužan za pomaganje oko svjetske edukacije u vezi brojnih dobrobiti vitamina C. Priča u vezi vitamina C postaje zanimljiva kad se u obzir uzme njegova povezanost s neizlječivim bolestima. Podaci govore da se mnoge takve bolesti mogu izliječiti ogromnim dozama vitamina C koji se uzima u dovoljno dugom vremenskom periodu. Ponekad je potrebno uzeti 10 000 veću dozu od uobičajene da bi došlo do izlječenja. Dr. Frederick R. Klenner tretirao je mnoge neizlječive bolesti svojih pacijenata upravo na ovaj način. Budući da neke bolesti svojih pacijenata nije mogao izliječiti normalnim tretmanom, dr. Klenner je enormno povećao uzimanje vitamina C u svojim terapijama. Pritom nije bio siguran hoće li to ubiti pacijente, međutim, oni su i onako umirali pa se nije imalo što za izgubiti. Na sreću, pacijenti su preživjeli i dobro su reagirali na ogromne doze ovog vitamina. Vitamin C su uzimali oralno i intravenozno. Ukupna količina konzumiranog vitamina C išla je i do 200 000 mg dnevno! 
Dr. Klenner ostvario je nevjerojatne rezultate s ovom terapijom. Godine 1948. dr. Klenner je radio s 40 pacijenata koji su bili zaraženi virusnom upalom pluća. Pacijente je liječio tijekom pet godina s vitaminom C. Počeo je s dozom od 1000 mg svakih 6-12 sati. Novorođenčad i vrlo mala djeca primali su u istom vremenskom razmaku dozu od 500 mg. Većina pacijenata osjećala se bolje sat vremena nakon što su primili vitaminsku injekciju, a svi pacijenti su reagirali iznimno dobro na terapiju nakon sedam ili manje injekcija vitamina C. Postoji još jedan zanimljivi slučaj. U proljeće 1949. godine u Americi je harala dječja paraliza. Klennerova terapija se pokazala učinkovitom do te mjere da je izliječio 60 pacijenata u roku od 5 dana. U grupu tih pacijenata ulazili su i oni koji su već imali grčeve. Dr. Klenner je prvi put svoju terapiju izvršio na pacijentu koji je kod kuće ostao bez kisika i počeo se gušiti. Pacijent je odbio ići u bolnicu na terapiju kisikom, pa mu je dr. Klenner dao 2000 mg vitamina C intramuskularno. Nakon 30 minuta pacijent je počeo normalno disati. Nakon nekoliko sati dr. Klenner je ponovio terapiju te ju je nastavljao svakih 6 sati. Nakon što je prošlo 36 sati, shvatio je da je pacijent u potpunosti oporavljen. Također, terapija vitaminom C pokazala se djelotvornom i kod pacijenata koji imaju gripu. Ono što je bitno kod korištenja ove terapije je to da vitamin C mora biti čisti-ascorbic acid. Vitamin C ne smije biti calcium scorbat jer može izazvati bubrežni kamenac. Bitno je i to da se u vodu s kojom se pije doda malo prirodnog soka od limuna ili naranče da bi ste poboljšala apsorpcija vitamina.  
Podaci govore da se terapijom vitaminom C mogu izliječiti sljedeće bolesti: AIDS, anemija, ateroskleroza, depresija, dijabetes, povišeni kolesterol, povišeni leukociti, malarija, srčani udar, virusni hepatitis, virusni herpes, artritis, tumori i mnoge druge bolesti. Korištenje terapije vitaminom C je prema mišljenju nekih stručnjaka sigurno, prirodno i iznimno jeftino te ne traži zadržavanje u bolnici. No, zašto Klennerova terapija nije toliko poznata i zašto se on s njom nije proslavio? Podaci govore da je jedini razlog taj što nije bila profitabilna za farmaceutske kompanije. 
Istražujući, pronašli smo par savjeta glede praktične primjene Klennerove terapije.

Klennerova terapija:

1. Prva 24 sata uzimati na svaka 2 sata po 2 grama čistog vitamina C (ascorbic acid). Ukoliko se pojavi proljev, produžiti na svaka 4 sata. Proljev je znak da ste dostigli dozu koja je maksimalna za vas i tijelo više ne resorbira vitamin C već ga izbacuje.

2. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 6 sati. 

3. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 12 sati. 

  *Kod djece starije od 4 godine doza je duplo manja. 
*Djeca do 4 godine ne mogu uzimati veće količine vitamina C oralno. Kod njih se vitamin C aplicira intramuskularno (injekcijama). 
*Vitamin C ne smije biti Calcium =scorbat jer može izazvati bubrežni kamenac. 
*Vitamin C može biti u obliku Sodium Ascorbata ali je najbolji čisti ascorbic acid bez dodataka. 
* U vodu sa kojom pijete vitamin dodati malo prirodnog soka od limuna ili narandže  da bi ste poboljšali absorpciju umjetnog vitamina C. 

Pogledajte video:

Arhiva