Zona
Ing 19061 124530

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE ANATOMIJE USPJEHA

Pozivamo vas na besplatno online predavanje uživo: „SAMOAKTUALIZACIJA – RAZVOJ VLASTITIH POTENCIJALA I SPOSOBNOSTI“.

Pozivamo vas na besplatno online predavanje uživo. 

Originalno stanje postojanja je prisutno kod svakog čovjeka, ono nije sadašnje ja niti je to ja iz prošlosti, to je ono što osoba postaje kada ostvari samoaktualizaciju. Naučite kao postati samoaktualizirana osoba i počnite živjeti najviši potencijal vas koji možete ostvariti u životu.

Iako je originalno stanje postojanja prisutno kod svakog čovjeka, um nije uvježban pristupiti mu i koristiti ga, te mnogo ljudi nema znanja o tome kako um aktivirati, kako postojati i generirati iz originalnog stanja postojanja.

Na putu samoaktualizacije nužno je ukazati na razliku između komfornog ja i najboljeg ja. Pogledajte svoj život, ima li napretka, rasta i ekspanzije ili nema pomaka? Najbolji pokazatelj samoaktualizacije u svim kontekstima vašeg života je sam vaš život, te pitanje jeste li zadovoljni ili stagnirate i odgađate u životu?

Postanite samoaktualizirani i najbolja verzija sebe, te naučite koje je centralno mjesto u razvoju originalnog uma, u čemu je ključ? Predavanje vam otvara jedna nova vrata.

Termin održavanja besplatnog online predavanja Anatomije uspjeha uživo je 20.01.2021 (srijeda) u 19 h. Trajanje predavanja cca 60min.

Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije

Predavač i autor programa Anatomija uspjeha: Martina Ružić Bratović, stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO – PREDBILJEŽITE SE

Predbilježbe traju do 19.01.2021.

Predbilježiti se možete isključivo ONLINE putem, na način da pošaljete e-mail na adresu:anatomijauspjeha@gmail.com, obavezno trebate u e-mailu napisati svoje:

PUNO IME I PREZIME:

GRAD (MJESTO):

DRŽAVA U KOJOJ ŽIVITE:

ili ispunite prijavu za otvoreno predavanja na web stranici: www.anatomijauspjeha.com

Nakon što nam pošaljete e-mail, dobit ćete obavijest putem e-maila o potvrdi vaše rezervacije, te pristupne linkove.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI: Ova izjava o povjerljivosti odnosi se na povjerljivost podataka, osobito osobnih podataka Korisnika s kojima se u svom redovitom poslovanju susreće, koristi i prikuplja program Anatomije uspjeha prilikom komunikacije s Korisnicima putem Internet stranice www.anatomijauspjeha.com. Kao pružatelj usluga internetske stranice www.anatomijauspjeha.com., program Anatomije uspjeha pridržava se svih zakonskih propisa s ciljem zaštite osobnih podataka Korisnika, posebice Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27. travnja 2018. (NN42/2018), te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, poznatom pod nazivom GDPR uredba.

Arhiva