Arhiva media

Fotolia 237627561 xs

ZA "POD BOR"

Svima vama koji ga slavite, funky mem želi SRETAN BOŽIĆ. Drago nam je da vam, od srca i bubrega, ovim putem za "pod bor" možemo pokloniti predavanje. Naučite više o originalnom umu,vašoj božanskoj baštini.

Dreamstime m 31614065

ZAKON VOLJE I VAŠA IZVORNA MOĆ

Poslušajte predavanje. Aktivacijom vaše izvorne moći, ulazite u poziciju kada suvereno upravljate svojim životom. Da bi to ostvarili morate poznavati i znati raditi sa silama koje upravljaju vašim životom. 

Dreamstime m 141705259

IZAĐITE IZ TRANSA - BUDITE SLOBODNI

Postoje predavanja koja mogu inicirati velike promjene u životu, ovo je jedno od njih. Većina još uvijek živi u programiranom transu baziranom na ignoranciji i bespomoćnosti. Poslušajte predavanje.

Religion 3491357 1920

RAZVOJ ORIGINALNOG UMA

Poslušajte predavanje. Jedino rješenje za život ispunjen mirom, ravnotežom, obiljem i ekspanzijom nalazi se u vama, u vašem umu. Taj dio uma je vaš originalni um. On postoji kao potencijal i treba ga razviti. Naučite kako.

Dreamstime s 183043586

REFERENTNA TOČKA VAŠE REALNOSTI

Poklanjamo vam predavanje. Svaki čovjek ima točku iz koje se generira sve ono što iskušava u svojoj realnosti. Osvijestite svoju referentnu točku i naučite kako ju promijeniti. Kada ju promijenite mijenja se i vaš život.

Depositphotos 5646955 s 2019

NADVLADAJTE TJESKOBU I STRES - HYPNO TRANS

Poklanjamo vam vrlo učinkovitu vježbu hypno transa. Ako ju redovito radite u velikoj mjeri možete ublažiti i nadvladati stres kojem je gotovo svaki čovjek izložen u ovim ludim i neizvjesnim vremenima. 

Depositphotos 328171636 s 2019

TI BIRAŠ SVOJU REALNOST

Poslušajte predavanje. Bez obzira kakva bila, svaki čovjek bira svoju realnost. U svojim realnostima većina pati. Sve to, ako imate znanje, možete promijeniti. Ovo može biti vaš prvi korak.

Depositphotos 310026152 s 2019

SVI ŽIVIMO U PROGRAMIRANOJ REALNOSTI

Poslušajte ovo itekako bitno predavanje. Kada dovoljan broj ljudi vjeruje da je nešto istinito, to formira realnost koja tada sama po sebi postaje živa i stvarna. Upravo to iskušavamo u ovom vremenu.