Preporuka

Religion 3491357 1920

RAZVOJ ORIGINALNOG UMA

Poslušajte predavanje. Jedino rješenje za život ispunjen mirom, ravnotežom, obiljem i ekspanzijom nalazi se u vama, u vašem umu. Taj dio uma je vaš originalni um. On postoji kao potencijal i treba ga razviti. Naučite kako.

U%20rez.%20s%20isitino.

U REZONANCIJI S ISTINOM

Važno je da se osoba pomiri s istinom , kako bi postigla jedinstvenost, usklađenost, integriranost sa našim istinskim Višim Ja, a nedostatak istine i ljubavi su laži, neistine, zlo, strah. Saznajte više.

Fotolia 55523962 xs

ŽIVOT U RUTINI

Ako se ničemu ne veselimo i ako nemamo ništa prema čemu stremimo, tada je naš život na autopilotu.Težite li prema dijamantnoj realnosti, krenite u akciju i nadvladajte rutinu.

Fotolia 85571732 xs

SVAKA KOMUNIKACIJA ZAPOČINJE S OTPOROM

. Uvijek kada smo suočeni s nečim novim taj otpor se pojavljuje, katkada vrlo neprimjetno, a katkada vrlo izražajno. Kvalitetan komunikacijski proces uvijek započinje s nadvladavanjem otpora. Naučite kako nadvladati otpor u komunikaciji.

Fotolia 78780786 xs

SVE ZA LJEPOTU

Ljepota je ideal kojem svi teže, a pogotovo žene koje su nekad u nastojanju da budu što privlačnije i ljepše posezale za raznim prirodnim "pomagalima". Znate li što su sve žene nekoć koristile kao kozmetičke proizvode te koji su od tih sastojaka aktualni i danas?