Preporuka

Depositphotos 321091098 s 2019

KULTOVI I DELUZIJA

Kultove obilježava vjerovanje neko više biće, u spasenje i život poslije smrti. Kult ima vođu koji sebe smatra prorokom, ponekad  i mesijom. Koje su posljedice za sljedbenike, saznajte više.

Sve%20o%20zenskoj%20seks.

SVE O ŽENSKOJ SEKSUALNOSTI

Ženska seksualnost nekoć se rijetko istraživala. Osim toga, o njoj se i vrlo malo pričalo. Što se tiče ženske seksualnosti, u tom pogledu je, također, došlo do određenih pomaka, ali još ne u potpunosti. Iako su nekada istraživanja bila usmjerena isključivo na mušku populaciju i njihov seksualni život, takva situacija se polako mijenja.

Fotolia 103182195 xs

ODUČAVANJE - PROCES SPOZNAJE ISTINE

Istinski rad na sebi je proces odučavanja.Otpuštanje vezanosti za iluzije i neistine je način da saznamo tko doista jesmo i što se uistinu događa. Jako je važno osvijestiti i prihvatiti da nismo u pravu o mnogim stvarima. Saznajte više.

U%20rez.%20s%20isitino.

U REZONANCIJI S ISTINOM

Važno je da se osoba pomiri s istinom , kako bi postigla jedinstvenost, usklađenost, integriranost sa našim istinskim Višim Ja, a nedostatak istine i ljubavi su laži, neistine, zlo, strah. Saznajte više.

Fotolia 227509304 xs

PODSVIJEST I TIJELO

Ljudi koji komuniciraju s tijelom imaju sposobnost usmjeriti sebe i svoj život u željenom smjeru, jer upravo je tijelo glavni medij naše podsvijesti.Saznajte više.

Fotolia 189882800 xs

ZAŠTO MISLIMO DA NEMAMO VREMENA

Bilo bi dobro pokušati promijeniti način na koji percipiramo vrijeme jer je ono nevidljivo te istovremeno može se činiti kako ga pred sobom imamo puno, ali i kao da ga nemamo uopće.